miércoles, 27 de marzo de 2013

PROJECTE INTERDISCIPLINARI SOBRE L' ATUR JUVENIL ESPANYOL

Nosaltres som el grup 3 del Batxiller C i aquest està composat per David Palacios ,Lidia Aibar,Alba Escribano,Santiago Quintanilla,Erik Font,Daniel Fortea,Josep Ferrandis, Sergio Joan Parau,Luís López,Mario García ,Cristina Mollà i Irina Cózar.
La nostra tasca ha consistit en realitzar un projecte sobre el tema escollit,l'atur juvenil espanyol. El perquè d'aquest tema es deu a la importància del futur dels joves, que es veuen amenaçats i afectats per una gran crisi que no els possibillita treball, i la del futur del país, ja que els joves emigren a l'estranger per poder treballar.
Fases del projecte:

1ª: Investigació sobre la història del tema a tractar,situació actual i elaboració del decàleg corresponent.
2ª: Creació d'una proposta artística per transmetre un missatge sobre el tema i realització dels diferents documents a omplir: guió, story-board,etc.


3ª: Grabació del vídeo, editació ,elaboració de la presentació i assaig d'aquest.
4ª:Autoavaluació, presentació del projecte i avaluació de la resta de grups.

Considerem que el treball realitzat ha segut satisfactori ,creatiu i divertit. No obstant això, la originalitat podria haver segut més forta,però el nostre tema no ofereix moltes possibilitats. Hem gaudit fent aquest treball perquè ens hem entretés, hem treballat i hem escoltat moltes idees diferents. A més, hem d'agraïr al professorat les facilitats que ens han donat per poder realitzar aquest treball: eixir al carrer, utilitzar espais de Florida,etc. Ha segut un projecte diferent ,i açò és bó per als estudiants , perquè ens lleva uns dies de la rutina i ens proposen treballar d'una manera dinàmica i diferent. Ha segut un bon projecte.


                                                             LINK VIDEO

No hay comentarios:

Publicar un comentario